“En inställd fest är också en fest”

Posted on January 15, 2011 | Category :Allmänt | No Comments on “En inställd fest är också en fest”

Som en hänvisning till citatet från Ulf Lundell, så blir det här helt fel om man tar det ur sin kontext, det är farligt att plocka delar ur en mening, betydelsen kan bli helt fel. Som i Lundells fall så låter det som att han inte bryr sig, riktigt så var det inte utan läs i den här boken om hur det egentligen var.

Men vad vill jag ha sagt med det här då? Jo våran picknik blev tyvärr inställd igår, då sjukdom florerade, och att ha picknik då är inte så trevligt, men vi tar en raincheck på det, och kör desto hårdare nästa gång.

Nu blev det istället bio med ett par av grabbarna på jobb, och innan det så blev det en obligatorisk burgare och öl på Dubliner. Filmen vi såg var Meet the parents och förväntningarna var väll inte så jätte höga, men filmen överraskade och var riktigt rolig faktiskt, se den kan jag bara säga.

Suit up!

» Tags: , ,

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*