Blog Archives

WoW

Har börjat spela wow, world of warcraft, ja jag vet, rätt sent ute kan man väll säga, och rätt löjligt kanske, men är rätt kul spel än så långe, är lvl 17 Hunter just nu, spännande :).
Är en casual spelare, kommer inte spela raids som varar flera timmar, om det inte är under semestern och jag är ensam hemma utan kommer vara kortare sessioner, och det ska väll fungera. har inte satt mig in i olika utrustnignar, och vad som är bra osv ännu, har säkert gjort en hel del misstag osv, men det har mindre betydelse

Suit up!

The spy next door

Kollat på en Jackie Chan rulle The spy next door, var väll en trevlig familjefilm, i mellanmjölksklassen, går att se, har en del skratt, en del action, fungerar i brist på annat.

Filmutmaning

Tänkte ta mig en liten filmutmaning, att kolla igenom IMDBs lista över de 100 filmer som fått sämst betyg. länk Det kan bli en rätt omtumlande upplevelse, en del av filmerna har jag redan sett, och ja dom är dåligt.

Mitt nya ordspråk

Bara det omöjliga är en utmaning.

Superbowl

Inatt är det den stora finalen, Superbowl. Men i Sverige så pratas det mer om den reklam som kommer sändas under Superbowl, och hur ohyggligt dyrt det är.

Men vilka kommer då att vinna? och kommer man orka sitta uppe och se spektaklet? Vinner tror jag Steelers gör, och sitta uppe kommer gå bra, bara att ladda med varmkorv, Buffalo wings, och dryck så ska det gå som en dans.

Tur är så är jag ledig imorgon så sömn ska inte bli några problem heller.

Suit up!