Film Archive

Doghouse

Kollat på film i helgen, och den här gången blev det rullen Doghouse som överaskade positivt.

Filmen handlar om grabbgänget som ska åka till en by i i närheten som ska vara känd för att ha 4 brudar på en kille, dom ska åka dit för att liva upp en av polarna som nyss skilt sig.
Brudar träffar dom, men det blir inte riktigt som dom tänkt sig.

Filmen var faktiskt klart rolig och jag rekommenderar den.

Filmrecensioner

Kollat på ett par filmer i helgen.

Börjar med Death at a funeral En smårolig film om några bröder och deras pappas begravning, blev en del skratt, och Chris Rock är alltid bra.

Nästa film är Defiance Jag gillade den inte, den ska visst baseras på en verklig historia, och det gör den väll men väldigt mycket faktafel gör den inte helt trovärdig, sen tyckte jag den var seg helt enkelt.

Suit up!

Fredagkväll

Jaha så var det fredag, har jobbat idag, var rätt lugnt på jobb, han sätta mig med System management center och påbörja installationen, spännande eller hur? :).

Det är visst nått program där “kändisar” dansar som ska börja idag, får ta några öl så man klarar sig igenom det, och efter det kolla på lite film kanske, har ju ett par som ligger och väntar på att bli tittade på.

Suit up!

Film

Varit i Uppsala och kollat på film.

Det blev Narina i 3D på Spegeln. 8 åringen var med så vi gick på den med svenskt tal.

Filmen var faktiskt överaskande bra, men 3D effekterna var inte något speciellt så det kunde den lika väl klara sig utan, men en sak stör mig, det är alla tillfällen med helt mörk duk när det ska bytas mellan reklam till trailers till film osv, det borde gå att göra utan avbrott, det gick när det var en fysisk person som körde filmen.