Spel Archive

WoW

Har börjat spela wow, world of warcraft, ja jag vet, rätt sent ute kan man väll säga, och rätt löjligt kanske, men är rätt kul spel än så långe, är lvl 17 Hunter just nu, spännande :).
Är en casual spelare, kommer inte spela raids som varar flera timmar, om det inte är under semestern och jag är ensam hemma utan kommer vara kortare sessioner, och det ska väll fungera. har inte satt mig in i olika utrustnignar, och vad som är bra osv ännu, har säkert gjort en hel del misstag osv, men det har mindre betydelse

Suit up!

Android kurs

Har ikväll haft android kurs åt två nyblivna HTC ägare, alltid kul att lära ut till personer som vill lära sig, så nu kommer appar laddas ner och inställningar ändras.

Har kört en del Fifa11 med idag, har börjat spela Ultimate Team läget, det är riktigt kul.

Var ut och drog pulka med barn i idag, blir lite jobbigt när det är hål i botten, en bra träningsmetod faktiskt.

En dag kvar på ledigheten med, sen börjar allvaret igen.

Online spel

Jag har testat några  MMO spel, men inte WOW, och det kommer jag nog inte göra heller.

Jag har nu tagit upp det spel jag nog gillar bäst, Eve Online jag återkommer alltid till det spelet, jag var med och beta testade det, men spelade inte mer när det gick live, men har sedan spelat det från och till, jag gillar känslan i spelet samt att det är så otroligt fritt.

Har även spelat Anarchy online, Second life, Project Entropia med flera, men inget av dom är något som jag kommer återvända till.