Ingen “Jag åker tåg men hatar det” blogg

Det känns nästan som det här börjar bli en “Jag hatar SJ” blogg, och det vill vi inte, men ännu en försening har slagit ner som en blixt i undertecknades liv.

Igår, skulle hem, hade bråttom, såklart var det struligt på spår 8 på Centralstationen i sthlm. Mycket folk väntade för att några uppsala pendlar varit inställda, inget tåg i sikte såklart. Sen rullar det in ett tåg, rutinerad som man är så såg jag ju direkt att det var fel, eftersom det stog Arboga på det, samt att det var ett x40 och det tåget ska ju gå från spår 10.
En del personer gick på men fick gå av igen. Sen kom beskeded, vårat tåg hade inte lämnat Hagalund än, varför visste dom inte, men troligen så var det någon i personalen i vagnhallarna som fyllde år och dom åt tårta just då.
När festligheterna var klara i vagnhallarna så kom faktiskt tåget, då hade de flesta uppsala pendlare gett upp så det blev mycket plats på tåget, total försening 34 minuter.

I övrigt har jag en jobbig förskylning som sitter i.

Suit up!

» Tags: , , ,

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*