Ipad Ipad Ipad

Posted on March 8, 2012 | Category :Allmänt | No Comments on Ipad Ipad Ipad

Jaha ni har säkert inte missat en Apple lanserat lite nya leksaker, och ingen blev nog besviken faktiskt.

En ny apple tv lanserades med stöd för 1080p som egentligen den enda förändringen, och lite lägre pris, och en uppgraderad mjukvara som skvallrar en del om att det troligen snart kommer appar till ATV, blir ett klart köp till sovrummet så kan 4-åringen få den nu gamla ATV2.

Sen så lanserades ju “The new Ipad” alltså en ipad3 som heter Ipad, helt i linje med apples andra produkter, och troligen kommer Iphone bli Iphone enbart med.

Men Ipaden, var den nått att ha, ja det är klart. Skärmen ska vara en orgasmisk upplevelse, och kommer också fungera bra att rita på, lite tyngre är den än Ipad2 pga skärmen, men med bättre kamera, en nedbantad Siri och lite annat gull gull så kommer den ligga bra i handen. Det som verkade väldigt bra i början, men som kanske inte blir så bra iallafall är 4g, som verkar bli turbo snabb 3g i sverige pga att det enbart verkar vara de amerikanska frekvenserna som kommer fungera med 4g i ipaden, det är rätt trist för 3g nätet är ju rätt crowded här i Svea rike, men klart ni köper iallafall.

En del mjukvara släpptes med, iPhoto för ipad och iphone, säkert bra.

iOS 5.1 släpptes, ska rätta batteriproblem, vi får se hur det är med det. Men nu är det lättare att ta kort, bara svep uppåt på startskärmen, och när du tagit korten så svep neråt för att låsa igen.

Ja vi kan nu även ta bort bilder från photostreamen, guld ju det är efterlängtat av alla som har 400 tocaboca bilder.

Sen släpptes även ett adminverktyg för företag och skolor så att du lätt kan konfigurera enheter som iphon eoch ipad till flera användare, synd att det enbart släptes till osx.

» Tags: , , ,

Comments 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*